söndag, september 23

Sunwing Resort Kamala Beach

0

Sunwing Resort Kamala Beach ligger vid södra delen av Kamala Beach på Phuket. Hotellet är ett av de populäraste familjehotellen på ön och har bland annat en barnpool, vattenrutschkana, lekrum och en gratis barnklubb. Här kan barnfamiljer kombinera en sol och bad semester vid Kamala Beach med aktiviteter på hotellet. Dessutom ligger showen Phuket Fantasea som är en populär sevärdhet I området.

Hotellet erbjuder boende rymliga rum utrustade med  Pentry med kylskåp, mikrovågsugn, diskmaskin och te-/kaffebryggare. Varje rum har även en tillhörande balkong med utsikt över hotellområdet. Wi-fi finns i samtliga rum och frukost finns tillgängligt mot en extra kostnad.

Omgivningen kring  hotellet
Hotellet ligger vid södra delen av Kamala Beach och området kring hotellet är lugnt och avslappnat med smågator med butiker, hotell och restauranger. En bit ovanför stranden går en större väg som tar dig vidare till andra delar av Phuket. En stor fördel med Kamala Beach för just barnfamiljer är att det finns en strandpromenad precis ovanför stranden som gör att man kan dra barnvagnar utan att behöva gå i sanden. Längst med strandpromenaden finns småbutiker, restauranger och gatustånd som säljer banana pancake och fruit shakes, något som måste provas när man besöker Phuket.

boka-hotell

82%
82%
Mycket bra
 • Rummen
  7
 • Frukost
  8
 • Hotellbekvämligheter
  9
 • Service
  9
 • Restaurang
  8